Известие

Collapse
No announcement yet.

търса фаиловете на алфа за печат моля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• търса фаиловете на алфа за печат моля

колеги трябват ми фаиловите за печат на надписите alfa romeo ,емблемката ,змията ,детелинката бе квото имате .А за темата се извинявам ако неие мястото тук ,но се чудех за каде е mail - seepo666@gmail.com

---------- Post added at 09:29 ---------- Previous post was at 09:12 ----------

а и да вмкна някои ако иска да си порча с мен да ми пише кво иска и колко броики
    Alfa 147 JTD+ & Alfa 159 JTD +

Кажи какъв ти е замисъла и какво ти трябва,каква резолюция

Comment

ми по голяма ако може а пък аз ша корегирам ако трябво - изскам змията,надписа за задното стакло ,емблемата и надписа спортно сарци това мисла да права на авто фолио а транзитно фобио си лепи и надписа от зад на стаклото да е от вътре само някои да даде фаилове ,че не ми се прават сам

Comment

Колегата Феникс може да ти помогне !
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

егати миналия път за нула време ги намерих сега 1 човек ли ги няма пфф

Comment

Първоначално публикувано от seepo Покажи съобщение
            егати миналия път за нула време ги намерих сега 1 човек ли ги няма пфф
            Попитай в общ раздел там ще имаш успех
            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

еи сегичка и там ще пиша

Comment

Вероятно тук ще намериш всичко, което ти трябва.
                Безплатна регистрация за минута и си в джаза.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Почти всичко векторно тук: http://www.brandsoftheworld.com/ Не се занимавай с печат на лога от растерни файлове. Безумно грешно е !
                  Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

ма колега те не се печатат а се режат ма както и да е а в бранда няма сичко

Comment

За рязане пък векторното е 200% задължително. Кажи всичките, които ти трябват и ще поровя, когато ми е удобно да ти ги намеря. Занимавам се с графичен дизайн и дори и да го няма някое мога да го начертая от растерен файл, но до сряда съм доста зает.
                      Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

ми колега в линкати има почти сичко сега ще се пробам да ги свала само няма куатра спортивото
                        Last edited by seepo; d.m.y г., 16:43.

Comment

Колега ето ти логото във векторен формат. С него може да правиш каквото искаш във всички размери.
                          Attached Files

Comment

оказа се ,че незнам кои ги е правил но тези неща които ги имам 1 во шрифта не как трябва и дори немога да ги направя аз защото нямам шрифта а др. които са готови нестават така ,че ми трябва или шрифта или надписите куора спортиво и алфа ромео балгариа

Comment

за ключ

Comment

Working...
                              X